Winkel verlichting met LED

Winkel met LED verlichting


LED T5

LED T5 aaneengekoppeld

ronde LED schijnwerper RGB

Deze LED T5 is uitermate geschikt voor het belichten van producten op schappen in een winkel. De kleurweergave CRI is >80, en zelfs >90 (op aanvraag)  Geen kil koud grauw licht dus, maar  zeer warm en natuurgetrouw licht dat uw winkel een mooie uitstraling geeft, en de producten goed tot hun recht laat komen. 


LED T5 kan met een verbindingsstuk aan elkaar gekoppeld worden. Waardoor een lichtlijn ontstaat.Deze ronde LED schijnwerper kan uw etalage een boost geven. Naar gelang het seizoen of evenement kunt u uw etalage een complete metamorfose geven door de kleuren van het licht te veranderen. Zo blijft u continu de aandacht trekken van potentiŽle klanten, en verast u hen met een compleet nieuwe sfeer. De RGB schijnwerper kan ingebouwd worden in de vloer, of aan de wand/plafond worden gemonteerd. Meer informatie over de @Beam vind u in onze product catalogus.
 
LED AR111 lampenLED AR111 lampen zijn te vervangen met de oorspronkelijke GU53 lampen. De lichtopbrengst is zeer hoog (1200 lumen) terwijl het energieverbruik minimaal is, slechts 12W. De kleurweergave (CRI) is >85Ra, optimaal dus voor winkels waar kleuren goed tot hun recht moeten komen. Deze lamp is verkrijgbaar met een lichtbundel van 20 graden en 40 graden, wat een goede punt lichtbron is, voor het verlichten van kleding, accessoires, elektronica en juwelen. Meer informatie over deze LED AR111 lamp, vind u in onze product catalogus.
LED profiel met LED stripLED profielen met LED strips zijn zeer handig voor het accentueren van artikelen op schappen. Ze geven net dat beetje extra licht om de producten goed tot hun recht te doen komen. Door een hoekprofiel te gebruiken valt de verlichting niet in het oog, maar ligt het accent direct op het product wat verkocht moet worden. LED profielen en ledstrips zijn in allerlei lengtes verkrijgbaar, en zeer flexibel samen te stellen.
Download onze LED profielen catalogus en ledstrip catalogus en ontdek de eindeloze mogelijkheden voor zeer voordelige prijzen. klik hier.
Highbay lamp met ledZeer elegante hanglamp voor een industriŽle look aan uw winkel te geven. Deze lamp wordt geleverd met een LED compact lamp, van 8W,12W,16W of 35W, afhankelijk van de lichtintensiteit die nodig is. Wij adviseren op 1m van te verlichten opp (LED compact lamp 8W, E27), op 2m hoogte (LED compact 12W, E27) op 3m hoogte (LED compact lamp 16W, E27) op 4m hoogte (LED compact 35W E40). Meer informatie over Highbay armaturen vindt u in onze product catalogus. Meer informatie over LED compact lampen E27, klik hier.
LED lichtpaneelLED lichtpanelen geven een speelse en moderne look aan uw winkel. Deze ultraslanke panelen (slechts 1,5cm dik) kunnen aan de wand of aan het plafond worden gehangen, en zijn verkrijgbaar in de kleuren, rood, groen, blauw, roze, geel, wit , warmwit en RGB-kleurveranderend. Panelen zijn zowel inbouw, opbouw te verkrijgen. Het LED licht is volledig dimbaar. Ook kunt u voor een gependelde vorm kiezen, die boven een toonbank zeer goed tot zijn recht komt. Afmetingen beginnen vanaf 20 x 20cm, 30 x 30cm, 40 x 40cm, 30 x 1200 cm, 60 x 60cm en 60 x 120 cm. Meer informatie over onze LED lichtpanelen vind u in onze product catalogus, klik hier.
LED dimbare downlightDeze dimbare LED downlight kan in 10 stappen gedimd worden en heeft een zeer hoge kleurweergave CRI>90 om de kleuren artikelen zo waarheidsgetrouw mogelijk te presenteren. Deze LED spot kan op afstandbediening bediend worden, en is zeer geschikt voor verlichting in etalages of boven shop eilanden in winkels. Het lichtniveau kan per groep spots geheel afgestemd worden zoals gewenst. Lichtopbrengst is 360 lumen(warmwit) tot 540 lumen (koudwit), Cree LED XRE technologie. Lichtbundel is 30 graden, 12V AC/DC. Zowel met afstandbediening als dimmer leverbaar.